Bytteturbo

Når det gjelder bytteturbo har vi det du trenger, høy kvalitet, lave priser og mulighet for forsikring. Våre bytteturboer er overhalt med originale deler eller deler fra produsenter som er kjent for kvalitet (Melett).

Få beste pris på bytteturbo her

Send oss bilens registreringsnummer eller turboens delenummer, så skal vi gi deg et godt tilbud.

 

Bytteturbo prosessen og forsikring av bytteturbo

Her ser du noen bilder fra prosessen. Alle turboer gjennomgår en grunndig inspeksjon og test før de sendes til våre kunder, derfor har vi ingen problemer med å gi 2 års garanti på både nye og overhalte turboer.

Som en ekstra service tilbyr vi også en ekstra forsikring til de som er usikre på hvorfor turboen gikk i stykker.

Du kan nå for kr 250 eks mva, få en forsikrings som varer i 1 år, og som gir deg en ny turbo kostnadsfritt og uten spørsmål hvis det skulle vise seg at den nye turboen også gå i stykker. Forsikringen gjelder for en turbo.

turbo arbeidsbenk  turbo mikroskop Turbo rens Turbo test elektrisk turbo testbenk

 

Legg merke til hvor rent og ordentlig det er.

 

Turbo tvinger komprimert luft inn i en motor for å forbedre kjøretøyets ytelse. Fordi drivstoffutnyttelsen økes ved bruk av turbo, kan dermed mindre motorer erstatte like store eller større motorer uten turbo. De mindre motorene oppnår lik ytelse samt drar fordel av reduserte utslipp. Turboen er avgassdrevet ved at eksosluft blir tvunget gjennom et eksosrør og over på et turbinhjul.

 

Turbinhjulet er forbundet med, og driver et kompressorhjul slik at begge hjul roterer samtidig idet eksosen treffer turbinen. Ved å lede luften som kommer inn gjennom en kompresjonsmekanisme, komprimeres luften og ledes deretter over på motorens sylindre. Den økte mengden med luft skaper en svært effektiv motor som er like kraftig, eller kraftigere enn motorer som er større/like stor.

 

Turboladere opererer ved svært høye temperaturer, høye hastigheter og høye trykk. Optimal ytelse kan bare oppnås ved riktig bruk, vedlikehold og service.

 

Vedlikeholdstips på turbo og bytteturbo:

  1. Bytt motorolje jevnlig
  2. Vedlikehold turboen jevnlig
  3. La bare kvalifisert og erfarne spesialister gjennomføre service på turboen
  4. Sjekk alle oljelekkasjer, høye eller uvanlige lyder/vibrasjoner så snart de oppstår
  5. Mangel på drivkraft, høye lyder, svart- eller blåfarget røyk  kan tyde på motorfeil – ikke turbo-feil
  6. Vent til motoren har nådd normal brukstemperatur før man eventuelt tester turtallet
  7. La motoren gå på tomgang noen minutter før kjøretøyet slåes av

 

Dieselgrossisten bytteturbo

Vi hjelper deg å spare tid, unngå eventuelle garantikrav og ivaretar ditt rykte når vi bytter en turbo.

Mens ditt ordinære verksted gjerne erstatter hele turboen med en ny, kan vi reparere din turbo for en brøkdel av prisen.

Vi tilbyr også oppgradering av de aller fleste turboer. Noen av trinnene i en oppgradering kan inkludere en maskintilpasning til en større kompressor og/eller turbinhjul, tilpasning av stempelringer for bedre oljekontroll, eller konvertering til kulelager som gir rom for større bhp (brake horse power).

 

Enhver besparelse ved å kjøpe en billigere turbo vil gå tapt om feil skulle oppstå

 

Vi kan tilby svært konkurransedyktige priser, men vi ønsker ikke å benytte frasen ”billige turboer”.  Dette fordi vi mener det undergraver kvaliteten på arbeidet med bytteturboene som vårt erfarne team av teknikere kan tilby.

Vennlige og hjelpsomme, men med ærlige meninger

*Vår grundige gjennomgang av din turbo vil avsløre nøyaktig hva problemet er.

*Det er mulig at turboens tilstand ikke er så gale som du tror.

*Vår rapport vil fortelle oss hva som har forårsaket problemene – muligens er det en annen del av motoren som er synderen, ikke turboen!

*Vi kan forhindre at problemet oppstår igjen.

 

Få beste pris på bytteturbo her