Dieselverksted med lavest pris – billigere enn byttepumpe

Vi har eget dieselverksted og  reparerer alle typer dieselpumper.

Dieselgrossisten kan nå også tilby kontroll og reparasjon av dieselpumper på sitt nye dieselverksted. Vi opprettholder de lave prisene på byttedeler, og tilbyr nå de samme lave prisene på kontroll og/eller overhaling av de fleste pumpetyper. En reparasjon vil normalt spare deg for ca halve kostnaden av en ferdig overhalt byttepumpe. Enkle reparasjoner gjøres i løpet av et par dager. Må vi bestille deler tar det normalt ca en uke.

Byttepumpe

Ta kontakt hvis du lurer på om dieselpumpen eller dysen kan repareres i stedet for å byttes ut.

Lekkasjer er vanlig nå bilen har gått rundt ca 200000 km. Fungerer alt eller greit, kan pumpen tettes og kanskje vare 200000 km til.

Mange byttet ut deler uten at det hjelper.

Er du i tvil om noe fungerer kan en test være med på å gi deg svaret.

dieselverksted

 

Hjertet i en dieselmotor kalles en byttepumpe. Den er ansvarlig for å levere drivstoff til motoren, og for å kontrollere motorens turtall (regulator). Det finnes en rekke komponenter på en byttepumpe som bidrar til å justere motorens egenskaper. Noen av dem er:

Aneroidbarometer som begrenser faren for blårøyk ved lavt turtall hos turbomotorer

Turtallsregulator (som regulerer turtallet)

Dreiemomentkontroll som utmåler nøyaktig drivstoffmengde i samsvar med motorens spesifikasjoner

Alle disse komponentene som er til for at motoren din skal fungere effektivt trenger justering, eller de slites ut over tid. I noen tilfeller slutter de helt å fungere.

Til forskjell fra andre verksteder, tilbyr Dieselgrossisten en fullstendig demontering og overhaling av din byttepumpe. Vi bruker kun originaldeler og reparasjonen blir utført av

godt opplærte fagfolk som benytter seg av topp utstyr – utvalgt og tilpasset etter produsentenes spesifikasjoner.

I en byttepumpe fra oss finnes det kun originale deler fra produsent, og vi vil heller aldri godta å reparere en byttepumpe bestående av uoriginale deler. Vi benytter oss kun kvalifiserte fagfolk når vi utfører reparasjonene. Alle delene blir etter-kontrollert på godkjente test-benker før de blir lagt ut på nettsiden vår.

En byttepumpe er den viktigste delen i enhver maskin. Med en intern forbrenningsmotor pumper den drivstoff fra tanken og inn i dysene som spruter drivstoff inn i motoren som er klar for forbrenning. En sviktende, eller ødelagt byttepumpe kan resultere i en rekke symptomer og kan føre til strømtap eller til og med motorfeil.