Shop

Velkommen til vår Shop.

Vi er garantert billigst på deler til dieselbiler, men skaffer også deler til dine bensinbiler.
Vi jobber hele tiden med å forbedre oss både mht lager og priser.
[twocol_one]

Dieselpumper,dyser og injektorer

Vi tar på oss reparasjon av de fleste typer dieselpumper. De vi ikke klarer her, sendes til våre samarbeidspartnere. Du som kunde får fortsatt de beste prisene.
Ta kontakt hvis du lurer på om dieselpumpen eller dysen kan repareres i stedet for å byttes ut.Lekkasjer er vanlig nå bilen har gått rundt ca 200000 km. Fungerer alt eller greit, kan pumpen tettes og kanskje vare 200000 km til.
Mange byttet ut deler uten at det hjelper. Er du i tvil om noe fungerer kan en test være med på å gi deg svaret.[/twocol_one] [twocol_one_last]

Styresentraler og instrumenter

De fleste styresentraler eller instrumenter kan repareres for en brøkdel av prisen på en ny. Ta kontakt, så får du et tilbud på reparasjon.
Oppstår det en feil i en elektronisk styresentral, er det som oftest en kjent feil, som kan repareres. Dette gjelder stort sett alle styresentraler for eks  motor/tenning, ABS,ESP osv. Ta kontakt så finner vi ut av det.[/twocol_one_last]

[divider_flat]

Noen verksteder vil nekte å montere pumpen, hvis den ikke er kjøpt hos dem. De argumenterer for at de “ikke kan stå inne for kvaliteten og spør hvem som betaler hvis pumpen ikke virker når den er montert.”
Vi monterer pumpen for deg. Skulle du oppleve at pumpen ikke er i orden når den er montert, er det bare å ta kontakt. Vi sender da en helt ny og betaler også for merarbeid med intill 2500 KR.